Om mig

Om mig

Lige siden jeg var helt ung, har jeg vidst, at jeg ville være psykolog.

Jeg er rigtig glad for at jeg tog det valg. Jeg nyder at kunne bruge mit liv på at være med til at hjælpe andre.

Jeg har altid været optaget af at forstå det menneskelige sind og vores relationer til hinanden.

Jeg er optaget af, hvordan vi har med os selv at gøre og hvordan vi har med hinanden at gøre.

Uddannelse

Specialist I klinisk psykologi og børnepsykologi. Godkendt af Dansk Psykologforening, 2015.

Autoriseret af psykolognævnet 2005.

Uddannet cand. Psych. Københavns universitet 2000

Kvalifikationer

Narrativt supervisionsforløb, ved Iben Ljungstrøm, 2021.

SE (Somatic experience). Metode til behandling af traumer. Kursus og supervision ved Ulrik Jørgensen og Peter Levine, 2017-2020.

Istdp (intensiv dynamisk korttidsterapi), kurser og supervision ved Jeanne Isaksen og Allan E. Larsen, 2015-2018.

Barnets psykiske udvikling og udviklingsforstyrrelser, kursus ved Susan Hart, 2013.

Klinisk hypnose. Grunduddannelse ved Inge Guldall 2009, diverse kurser ved psykologisk selskab for klinisk hypnose, 2010-2021.

AI (appreciative inquiry). Metode til at fokusere på muligheder, resurser og løsninger. Kursus ved John Falkenberg, 2009.

3-årig efteruddannelse i strukturel, systemisk familieterapi ved Aase Hill-Madsen, Ulla Barsøe og Maurizio Andolfi, 2005-2008.

Narrativ løsningsfokuseret metode og legende terapi (playfull therapy), supervision ned Nina Kaslov, 2004.

Erfaring​

Jan 2014 til i dag

Hr-og arbejdsmiljøafdelingen i Holbæk Kommune. Samtaleforløb med medarbejdere, primært om: stress, angst, depression, mobning, krænkelser og voldsomme oplevelser.


Jan 2008 – Jan 2014
Familieafdelingen Holbæk Kommune. Psykologiske undersøgelser af børn, legeterapi med børn og samtaleforløb med: Børn, unge, voksne og familier i komplekse familiesager. F. eks. Familier der har oplevet svigt, overgreb eller sygdom. Også familier der lever med diagnoser som ADHD, autisme, etc. Desuden konsultativt arbejde med ansatte på skoler og andre kommunale tilbud til børn og familier.


Jan 2008 til i dag

Selvstændig virksomhed. Terapeutisk forløb med: Børn, unge, voksne og familier. Behandlingsforløb med klinisk hypnose.


Jan 2005 – Jan 2008

Jernløse Kommune social- og skoleforvaltningen. Behandlingsforløb med: Børn, unge, voksne og familier. Bla unge med selvskade, misbrug og diagnoser som ADHD, autisme, etc. Psykologiske undersøgelser af voksne og børn.


Jan 2004 – Jan 2005

Dagbehandlingsskolen Skovmarksskolen. Dagbehandlingstilbud til børn med udadreagerende adfærd og deres familier. Familieterapi, terapi med børn, psykologiske undersøgelser af børn og familier, konsultativt arbejde med pædagoger, lærere og ledelse.


Jan 2001 – Jan 2004

Opholdsstedet Ousbjerggaard og dagbehandlingsskolen Farmen. Dag- og døgnbehandlingstilbud til børn og unge med vanskeligheder ved indlæring og relationer og oplevelser af svigt og overgreb. Samtaleforløb med børn, psykologiske undersøgelser af børn, konsultativt arbejde med lærere, pædagoger og ledelse.


Jan 1998 – Jan 2004

Børnehjem i Rumænien, Casa de Copii Santana. Undervisning af pædagogisk personale i omsorg og tilknytning og rådgivningsforløb af ledelse i forbindelse med omlægning af praksis.


Jan 1998 – Dec 1998

Psykologpraktik på Center Fasan. Asylcenter for uledsagede asylansøgere under 18 år. Psykologisk arbejde med børn og unge præget af kriser, traumer og uvished.

Anbefalinger

Kære Mette,
Hermed sender jeg min klientanbefaling til dig, som du er velkommen til frit at bruge på din hjemmeside. Hvis du ønsker ændringer til anbefalingen så ændrer jeg den gerne, og du er selvfølgelig også velkommen til at afkorte den hvis du ønsker det. “Jeg blev henvist til Mette af min arbejdsplads, i forbindelse med arbejdsrelateret stress. Da jeg inden første samtale kunne læse at Mette er særligt specialiseret indenfor børne - og ungeområdet, var jeg som udgangspunkt lidt i tvivl om, hvorvidt hun var den rette psykolog ift min problemstilling med arbejdsrelateret stress. Men allerede fra første samtale blev jeg mødt af Mettes imødekommende, empatiske og engagerede væsen, som jeg fandt ud af, er kombineret med en meget stor viden om stress, hjernen og neuropsykologi. Jeg oplevede Mette som en psykolog der har stort fokus på psykoedukation, og som formår at formidle sin viden på en letforståelig og praktisk anvendelig måde, med visualisering af hvad der sker i hjernen når man rammes af stress. Mette er en meget nærværende og engageret psykolog, og jeg har igennem hele forløbet følt at der var tale om et samarbejde hvor jeg blev mødt i ‘øjenhøjde’ og hvor jeg også løbende fik passende ‘hjemmeopgaver’ som bidrog til at jeg hurtigt fik nogle gode mestringsstrategier ift at lære at håndtere min stress og for at forebygge nye stress situationer. Jeg vil derfor med glæde anbefale Mette som psykolog til andre der har brug for en rigtig god og dygtig psykolog”.

BJ

“Hos Mette var jeg i trygge hænder lige fra start. Hendes ro, nærvær og omsorg hjalp mig på bedste vis igennem akutfasen. Mit forløb var tydeligt præget af Mette’s kognitive og kompetente tilgang til mig og mine udfordringer. Mette vidste helt præcis, hvornår jeg skulle have ekstra ro, hvornår jeg skulle have hjælp til strukturer, og ikke mindst hvornår hun kunne udfordre mig med nye tiltag. Mette er en virkelig sød og fantastisk dygtig psykolog, og jeg vil til hver en tid anbefale hende”.

M.

Ring og lav en aftale i dag.

Mandag – Fredag
fra 9 til 16

+45 28715237